Gebruikersnaam/wachtwoord vergeten?  
Image is not available
Slider

Ook in 2018
weer een
spraakmakend
VCO
Symposium

!

Slider
Image is not available
Slider
Zomerborrel Kennistafels succes

roeiver
 
 
 
 
 
 
 

Donderdagmiddag 29 juni jl. was de VCO zomerborrel Kennistafels bij Koninklijke Roei- en Zeilvereeniging ‘ De Hoop’  aan de Amstel in Amsterdam. Doel was nu eens niet primair kennis, maar juist gezelligheid, en dat is zeker gelukt. Desondanks kwam de inhoud toch ook uitgebreid aan bod. 
 
De vier Kennistafels (Cultuur en Gedrag, Privacy, Beroepscompetentie profiel en Financieel Economische Criminaliteit) gaven korte en levendige presentaties over de stand van zaken en de geboekte voortgang. Er zitten toch wel een aantal mooie producten in de pijplijn, waarover later meer. Er werden veel vragen gesteld en de behoefte geuit om een nieuwe Kennistafel te starten op het gebied van compliance en technologie (o.a. Fintech). 
 
Daarna werd uitgebreid bijgepraat op het zonnige terras met uitzicht over de Amstel. 
 
Heb je belangstelling voor een van de kennistafels, neem dan via onze site contact op met Carolien Merkens of Marlene Jans (Cultuur & Gedrag), Han Zevenhuizen (Beroepscompetentieprofiel), Privacy (Brenda Oenema) en voor FEC (Geert Vermeulen)
 
Het bestuur wil iedereen bedanken voor zijn inspanningen voor onze vereniging en kijkt dank heel tevreden terug op het afgelopen jaar. We wensen onze leden een prachtige zomer! 

dames2 groep1