Gebruikersnaam/wachtwoord vergeten?  
Image is not available
Slider
Slider
Image is not available
Slider
Slider

groepsfoto bestuur

Het bestuur van de VCO in 2017. Van links naar rechts: Rudolf Quarles van Ufford, Roderick Noordhoek, Robin van Essen, Nina Gorgishvili, Stijn Sarneel en Ayolt van Tijum.

 

 

 


nina

Naam:
Functie:
Werkzaam bij:

Achtergrond

N. Gorgishvili (Nina)
Algemeen bestuurslid
DAS
nina.gorg@gmail.com

Na de afronding van de studie rechten in Amsterdam in 2012 is Nina als jurist en Compliance Officer aan de slag gegaan. Nina is sinds 2011 werkzaam op het gebied van compliance. Sindsdien is zij als Compliance Officer / Compliance Manager werkzaam geweest in de trustsector en in auto-industrie. Op dit moment werkt ze als Data Protection Officer / Senior Compliance officer bij DAS. Per april 2017 is zij toegetreden als algemeen bestuurslid van de VCO. In deze rol is zij verantwoordelijk voor de organisatie van ledenbijeenkomsten en het jaarlijkse VCO Compliance Symposium, de opvolger van de Compliance Professionaldag.


roderick 150x100

Naam:
Functie:
Werkzaam bij:


Achtergrond

R.M.L. Noordhoek (Roderick)
Algemeen bestuurslid
Rabobank
Roderick.Noordhoek@rabobank.nl

Roderick werkte na zijn studie bedrijfskunde 3,5 jaar bij het Nederlands Compliance Instituut als Compliance Officer. Hij studeerde af op het gebied ‘Global business & stakeholder management’ aan de Erasmus Universiteit. Nu werkt hij als Compliance Advisor in het team C-domains & Digital Transformation bij de Rabobank. Hij is daarnaast voorzitter van het Young Compliance Professionals netwerk en bestuurder bij de Vereniging voor Compliance Professionals (VCO). In het Compliance Jaarboek 2018 schreef hij het artikel: De invloed van FinTech en de verwerking in de systematische integriteitrisicoanalyse.


rudolf 150x100

Naam:
Functie:
Werkzaam bij:


Achtergrond:

R. Quarles van Ufford (Rudolf)
Secretaris
Eneco Groep
Rudolf.QuarlesvanUfford@eneco.com

Na de afronding van de studie rechten in Leiden in 1999 is Rudolf als jurist aan de slag gegaan. Vanaf 2007 is Rudolf vanuit een juridische functie overgestapt naar het compliance vakgebied. Sindsdien is hij Compliance Officer geweest in de financiële en telecomsector. De afgelopen 4 jaar is hij werkzaam als adviseur compliance en integriteit bij de Eneco Groep. Sinds 2015 is Rudolf lid van de VCO. Per april 2017 is hij toegetreden als secretaris van de VCO. In deze rol is hij statutair verantwoordelijk voor het notuleren van de VCO-vergaderingen en het bijeenroepen van de algemene ledenvergaderingen.


stijn 150x100 Naam:
Functie:
Werkzaam bij:


Achtergrond:


S. Sarneel (Stijn)
Voorzitter
Zelfstandige
stijn.sarneel@vco.nl

Vanaf 2001 is Stijn actief in het compliance vakgebied. Hij heeft dit gedaan in verschillende rollen zoals Compliance Officer, manager, onderzoeker, toezichthouder (AFM) en als consultant. Sinds 2015 is Stijn voorzitter van het bestuur van de VCO waarin hij zich hard maakt voor een verbeterde positionering van de compliancefunctie. Stijn heeft een juridische- en bedrijfskundige achtergrond en is daarnaast gespecialiseerd in Governance & Privacy vraagstukken.
ayolt 150x100 Naam:
Functie:
Werkzaam bij:


Achtergrond
A. van Tijum (Ayolt)
Algemeen bestuurslid
Autoriteit Financiële Markten
ayolt.van.tijum@afm.nl

Achtergrond: Na zijn studie Recht & Bedrijfswetenschappen is Ayolt sinds 2000 werkzaam geweest als jurist en vervolgens sinds 2010 als compliance officer bij zowel de AFM als bij enkele financiële instellingen, als specialist en in managementrollen. Momenteel is Ayolt (intern) compliance officer van de AFM. Ayolt is algemeen bestuurslid en neemt naast de algemene bestuurstaken het aandachtsgebied kennis en ontwikkeling voor zijn rekening, waaronder de Kennistafels. Ayolt is verder penningmeester plaatsvervanger.
stefanie berends van zoest 100 Naam:
Functie:
Werkzaam bij:

Achtergrond
S. Berends – van Zoest (Stefanie)
Penningmeester
EY

Stefanie studeerde rechten en criminologie aan de VU. In 2016 behoorde ze tot de eerste lichting van de HvA met een Master Legal Management. Ze heeft jarenlange ervaring met kennismanagement, toezicht houden en onder toezicht staan, bij o.a. Kluwer, de AFM en Aon. Sinds 2017 werkt Stefanie bij het Compliance Office van EY. Stefanie is sinds 1 juli 2018 penningmeester van de VCO en betrokken bij de kennistafel RegTech.

 frans demmers 100 Naam:
Functie:
Werkzaam bij:

Achtergrond
F. Demmers (Frans)
Algemeen bestuurslid
frans.demmers@admersadvies.nl

Frans studeerde rechten aan de UVA en heeft daarna een groot aantal opleidingen in Legal, Compliance en riskmanagement gevolgd. Frans is Certified Information Privacy Professional (CIP/E) en Certified Information Privacy Manager (CIPM). Frans heeft een jarenlange ervaring als (senior) manager in Legal en Compliance, voornamelijk in de financiële dienstverlening. Uit dien hoofde heeft hij een brede ervaring met (internationale) governance, compliance- en toezichtsvraagstukken. Frans is sinds 1 juli algemeen bestuurslid van de VCO en zal zich vooral bezig gaan houden met strategische initiatieven om de vereniging nog beter op de kaart te zetten en de dienstverlening aan de leden verder uit te bouwen. Frans is betrokken bij de kennistafel Privacy.