Gebruikersnaam/wachtwoord vergeten?  
Image is not available
Slider
Slider
Image is not available
Slider
Slider

Let op: In verband met de ingebruikname van een nieuwe site kunt u tot en met 25 maart 2019 niet inschrijven als lid of uw gegevens aanpassen.

Wie kan lid worden van de VCO?

Het lidmaatschap van de VCO staat open voor natuurlijke personen die beroepsmatig of bedrijfsmatig als Compliance Officer c.q. professional werkzaam zijn.

  • Opzeggen door het lid kan tot 1 december van het lopende kalenderjaar. Het lidmaatschap is dan per 1 januari van het volgende jaar beeindigd.
  • Tussentijds opzeggen is geen probleem, maar u moet wel de contributie voor het lopende jaar hebben voldaan.
  • Wordt u na 31 oktober lid, dan bent u voor het lopende jaar geen contributie verschuldigd. 
  • U bent op persoonlijke titel lid van de VCO. Facturering aan het adres van uw werkgever is geen probleem maar u blijft persoonlijk verantwoordelijk voor de betaling van  de contributie.

Indien u niet meer voldoet aan de eisen van het lidmaatschap, zoals een nieuwe werkgever of een andere functie waardoor u niet meer voor het lidmaatschap in aanmerking komt, wordt het lidmaatschap per direct beeindigd.
U moet daar zelf het secretariaat van in kennis stellen.
Er vindt geen restitutie van de contributie plaats. De contributie is vastgesteld op € 100,-.
Bij aanmelding als lid wordt u om uw priveadres gevraagd. Dit adres is niet zichtbaar voor anderen en wordt uitsluitend gebruikt indien wij u niet meer op uw werkadres kunnen bereiken.
Adresgegevens van leden worden nooit met anderen gedeeld.

U kunt HIER de statuten als pdf downloaden.

Let hier nog even op als u de aanvraag voorziet van uw gegevens:

  • Geef bij de adressen ook daadwerkelijk de adressen op en niet "idem" of  "zelfde adres". De eerste postbode die post bezorgd bij "idem te idem" moet nog gevonden worden.
  • Let op de schrijfwijze; gebruik hoofdletters waar u die graag zou willen zien als u post of informatie ontvangt
  • Zet geen n.v.t. of vraagtekens in de velden. De verwerking is geautomatiseerd en deze tekens worden gewoon overgenomen.
  • Hou uw gegevens up to date. U ontvangt 2x per jaar een overzicht van de gegevens zoals wij die hebben opgeslagen. Controleer ze dan even.

lid-worden-150