Gebruikersnaam/wachtwoord vergeten?  
Image is not available
Slider
Image is not available
Slider
Image is not available
Slider

vco symposiumVCO Compliance Symposium

Veranderingen zijn niet vreemd voor compliance officers. Wijzigingen in het productaanbod of veranderingen in het aanbod van diensten, in procedures en in wet- en regelgeving maken het werk van de compliance officer dynamisch en uitdagend. Helemaal nu ook technologische veranderingen en bijbehorende risico’s aan de compliancelijst kunnen worden toegevoegd.

Veranderingen: ook uw en onze organisatie ontkomt er niet aan. Daarom hebben we voor het VCO Compliance Symposium 2017 een passend subthema bedacht:

‘From old school to new school’.

Dit thema is uiteraard terug te vinden in het educatief programma dat we voor u hebben samengesteld, maar ook de locatie spreekt tot de verbeelding.
U bent van harte uitgenodigd om het zelf te komen ervaren!

Tijdens ons symposium presenteren experts de laatste ontwikkelingen op het gebied van toezicht, wetgeving, competenties en technologie.

VCO is er voor haar leden, maar vooral door haar leden

stijn 150x100 

“Wij willen als VCO bestuur nog meer toegevoegde waarde creëren aan een lidmaatschap van de VCO. Dit gebeurt door leden meer te betrekken bij onze activiteiten en te faciliteren, opdat kennis en ervaring onderling optimaal worden gedeeld. Juist de uitgebreid aanwezige kennis en ervaring binnen de VCO zijn hiervoor twee unieke steunpilaren”.

Stijn Sarneel – voorzitter van bestuur VCO