Gebruikersnaam/wachtwoord vergeten?  
Slider
Slider
Image is not available
Slider
Slider
Image is not available
Slider

6 december: Aan de slag met de Toolbox Gedrag & Cultuur - Achmea Zeist

Van 06 december 2018 13:30 tot 06 december 2018 16:00
Geplaatst door Tom Kuyper

Aan de slag met de Toolbox Gedrag & Cultuur - Achmea Zeist

In de Week van de Integriteit komt de Kennistafel Gedrag & Cultuur van de VCO naar je toe. Tijdens deze week, die plaatsvindt van 1 t/m 9 december 2018, organiseert de Kennistafel workshops over Gedrag & Cultuur op diverse plekken in het land. De workshops vinden plaats in Amsterdam, Capelle aan den IJssel, Rotterdam, Zeist, Utrecht en Arnhem bij locaties van onze leden. Vanuit de VCO zijn wij ontzettend blij dat deze ruimten beschikbaar worden gesteld.

Thema van de workshops is “Aan de slag met de Toolbox Gedrag & Cultuur”. De Toolbox is op 5 juli 2018 gelanceerd tijdens het evenement “De VCO draait door”. De toolbox is gemaakt door leden van de VCO en is bedoeld voor leden van de VCO. Doel is de toolbox verder te ontwikkelen door co-creatie met de leden van de VCO. Feedback is daarom zeer welkom.

Tijdens de workshop zullen leden van de Kennistafel Gedrag & Cultuur aan de hand van cases laten zien hoe de tools uit de toolbox in de praktijk gebruikt kunnen worden. Onderwerpen die aan de orde komen zijn bijvoorbeeld “voorbereiding van een sessie”, “omgaan met weerstand" en “embedding van de methodiek in de organisatie”. De workshops zijn interactief, deelnemers worden van harte uitgenodigd om te reageren en de toolbox te verbeteren. Prettige bijkomstigheid is dat je hierdoor op een leuke manier in gesprek komt met andere compliance professionals.

De workshops zijn gratis toegankelijk voor leden van de VCO. Het maximum aantal deelnemers per workshop is echter beperkt, dus schrijf je snel in.


lid KT Gedrag&Cultuur 1: Lizette Belksma
lid KT Gedrag&Cultuur 2 :Egge de Jong

Locatie: Achmea Handelsweg 2 3707 NH Zeist
Zaal: Lindbergh 3

Zaal open: 13.30 uur
Aanvang workshop: 14.00 uur
Einde woorkshop: 16.00 uur

Melden bij dereceptie gebouw C

Bijverhindering contact opnemen met: Pauline Wolf 06-22492115