Gebruikersnaam/wachtwoord vergeten?  
Image is not available
Slider
Image is not available
Slider
groepsfoto bestuur

Het bestuur van de VCO in 2017. Van links naar rechts: Rudolf Quarles van Ufford, Roderick Noordhoek, Robin van Essen, Nina Gorgishvili, Stijn Sarneel en Ayolt van Tijum.

robin 150x100

Naam:
Functie:
Werkzaam bij:


Achtergrond:

R. van Essen (Robin)
Penningmeester
FCA Capital Nederland B.V. en FCA Capital Belgium S.A.
robinvanessen@outlook.com

Robin is sinds 2006 werkzaam op het gebied van Compliance. Hij is werkzaam geweest op vaste en tijdelijke basis bij diverse banken en verzekeraars in verschillende compliance rollen. Op dit moment is hij werkzaam als Manager Compliance voor de financieringsmaatschappijen van de Fiat Chrysler in Nederland en Belgie. Robin is al een aantal jaren actief betrokken bij de VCO; sinds 2013 als lid van de kascommissie, en per januari 2015 als penningmeester.


nina

Naam:
Functie:
Werkzaam bij:

Achtergrond

N. Gorgishvili (Nina)
Algemeen bestuurslid
DAS
nina.gorg@gmail.com

Na de afronding van de studie rechten in Amsterdam in 2012 is Nina als jurist en Compliance Officer aan de slag gegaan. Nina is sinds 2011 werkzaam op het gebied van compliance. Sindsdien is zij als Compliance Officer / Compliance Manager werkzaam geweest in de trustsector en in auto-industrie. Op dit moment werkt ze als Data Protection Officer / Senior Compliance officer bij DAS. Per april 2017 is zij toegetreden als algemeen bestuurslid van de VCO. In deze rol is zij verantwoordelijk voor de organisatie van ledenbijeenkomsten en het jaarlijkse VCO Compliance Symposium, de opvolger van de Compliance Professionaldag.


roderick 150x100

Naam:
Functie:
Werkzaam bij:


Achtergrond

R.M.L. Noordhoek (Roderick)
Algemeen bestuurslid
Nederland Compliance Instituut (NCI)
noordhoek@compliance-instituut.nl

Roderick werkt sinds december 2014 bij het NCI als Compliance Officer. Zijn achtergrond ligt in rechten en bedrijfskunde. Hij studeerde af op het gebied ‘Global business & stakeholder management’ aan de Erasmus Universiteit. Bij het NCI ligt zijn focus op FinTech en Gedrag & Cultuur. Hij is daarnaast voorzitter van het Young Compliance Professionals netwerk. Als algemeen bestuurslid zal Roderick zich focussen op de communicatiestructuur (o.a. de website) en gaat hij zich bezighouden met het innoveren binnen de vereniging.


rudolf 150x100

Naam:
Functie:
Werkzaam bij:


Achtergrond:

R. Quarles van Ufford (Rudolf)
Secretaris
Eneco Groep
Rudolf.QuarlesvanUfford@eneco.com

Na de afronding van de studie rechten in Leiden in 1999 is Rudolf als jurist aan de slag gegaan. Vanaf 2007 is Rudolf vanuit een juridische functie overgestapt naar het compliance vakgebied. Sindsdien is hij Compliance Officer geweest in de financiële en telecomsector. De afgelopen 4 jaar is hij werkzaam als adviseur compliance en integriteit bij de Eneco Groep. Sinds 2015 is Rudolf lid van de VCO. Per april 2017 is hij toegetreden als secretaris van de VCO. In deze rol is hij statutair verantwoordelijk voor het notuleren van de VCO-vergaderingen en het bijeenroepen van de algemene ledenvergaderingen.


stijn 150x100Naam:
Functie:
Werkzaam bij:


Achtergrond:


S. Sarneel (Stijn)
Voorzitter
Zelfstandige
stijn.sarneel@vco.nl

Vanaf 2001 is Stijn actief in het compliance vakgebied. Hij heeft dit gedaan in verschillende rollen zoals Compliance Officer, manager, onderzoeker, toezichthouder (AFM) en als consultant. Sinds 2015 is Stijn voorzitter van het bestuur van de VCO waarin hij zich hard maakt voor een verbeterde positionering van de compliancefunctie. Stijn heeft een juridische- en bedrijfskundige achtergrond en is daarnaast gespecialiseerd in Governance & Privacy vraagstukken.
ayolt 150x100Naam:
Functie:
Werkzaam bij:


Achtergrond
A. van Tijum (Ayolt)
Algemeen bestuurslid
Autoriteit Financiële Markten
ayolt.van.tijum@afm.nl

Achtergrond: Na zijn studie Recht & Bedrijfswetenschappen is Ayolt sinds 2000 werkzaam geweest als jurist en vervolgens sinds 2010 als compliance officer bij zowel de AFM als bij enkele financiële instellingen, als specialist en in managementrollen. Momenteel is Ayolt (intern) compliance officer van de AFM. Ayolt is algemeen bestuurslid en neemt naast de algemene bestuurstaken het aandachtsgebied kennis en ontwikkeling voor zijn rekening, waaronder de Kennistafels. Ayolt is verder penningmeester plaatsvervanger.