Gebruikersnaam/wachtwoord vergeten?  
Image is not available
Slider
Slider
Image is not available
Slider
Slider

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 13214 niet laden

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 13337 niet laden

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 13764 niet laden

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 13810 niet laden

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 13862 niet laden

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 14037 niet laden

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 14049 niet laden

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 14090 niet laden

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 14095 niet laden

VCO-ledenbijeenkomst woensdag 11 mei 2016 (ABN AMRO)

Van 11 mei 2016 16:00 tot 18:00
Locatie: ABN AMRO


NB: kunt u de button "Deelnemen" niet zien, dan is het maximale aantal van 75 deelnemers bereikt.
U kunt zich dan door middel van de link onderaan opgeven voor de wachtlijst.
Wil u zich opgeven als introducee van een VCO-lid, dan vindt u de link daarvoor onderaan.


“De symbiose tussen compliance en gedrag”

De VCO organiseert op 11 mei as, met medewerking van ABN AMRO en de Autoriteit Financiële Markten, haar volgende ledenbijeenkomst.
Deze vindt plaats ten kantore van ABN AMRO op de Gustav Mahlerlaan (op de 23e verdieping) in Amsterdam. Er komen aansprekende sprekers zoals een lid van de Raad van Bestuur van ABN AMRO, een vertegenwoordiger van de afdeling Compliance & Conduct van ABN AMRO en ook een vertegenwoordiger van het nieuwe ‘Gedrag- en Cultuur team’ van de AFM.

VCO leden zijn in toenemende mate betrokken bij het bevorderen van de organisatiecultuur en van goed gedrag op de werkvloer. Ofwel; de 'zachte kant' van compliance. Vragen die de Compliance Officer zichzelf stelt zijn: In hoeverre ben ik verantwoordelijk voor de bevordering van goed gedrag en cultuur? Welke wijzen van gedragsbevordering zijn effectief? Wat zijn praktische tips / leerervaringen van de toezichthouder of andere marktpartijen bij een gedrags- en cultuurprogramma?

ABN AMRO heeft als marktpartij reeds een aantal jaren ervaring met gedragsbevordering door het bestaan van een afdeling Compliance & Conduct en de inzet van verschillende gedragsbevorderingstechnieken. De AFM houdt reeds jaren toezicht op het gedrag van marktpartijen. Conform haar Toezichtagenda 2016- 2018 ontwikkelt zij instrumenten om tijdig en beter inzicht te krijgen in (onwenselijk) gedrag van ondernemingen. Ook verricht zij structureel onderzoek naar de organisatiecultuur van ondernemingen. De precieze namen van de sprekers zullen binnenkort bekend worden gemaakt. U ontvangt daarvan nog bericht.

Het bestuur van de VCO is gastheer ABN AMRO en de AFM op voorhand dankbaar voor het meewerken aan deze bijzondere bijeenkomst. Wij kijken uit naar een leerzame en interactieve middag die we zullen afsluiten met een borrel. Indien u mogelijk vragen of cases heeft die u graag behandeld ziet worden, kunt u deze vooraf inzenden aan: secretariaat@vco.nl

De bijeenkomst begint om 16.00 uur en wordt om ca. 18.00 uur afgesloten met een borrel.

Wij krijgen vaak het verzoek om een introducee mee te nemen naar een ledenbijeenkomst. Uiteraard is dit mogelijk onder de volgende voorwaarden:
1) deze introducee overweegt om lid te worden van de vereniging en 2) hij/zij zich vooraf aanmeldt via: secretariaat@vco.nl

Let op: het aantal beschibare plaatsen is beperkt tot 75. Leden hebben uiteraard voorrang op introducés.

Klik hier om u op te geven voor de wachtlijst (log eerst in!)

Klik hier om u op te geven als introducee