Gebruikersnaam/wachtwoord vergeten?  
Image is not available
Slider
Slider
Image is not available
Slider
Slider

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 13064 niet laden

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 13862 niet laden

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 14037 niet laden

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 14059 niet laden

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 14073 niet laden

VCO-ledenbijeenkomst woensdag 30 maart 2016

Op 30 maart 2016

Beroepscompetenties in toezicht

Welke competenties behoeft een Compliance Officer om zijn doelen te bereiken en welke communicatie past daarbij?

Om deze vragen te kunnen beantwoorden, organiseert de VCO op 30 maart as een volgende ledenbijeenkomst. Op interactieve wijze zal een concept van het nieuwe ‘VCO Beroepscompetentieprofiel’ worden behandeld. Uiteraard is het mogelijk voor een ieder tijdens de sessie ideeën aan te brengen en input te leveren op dit concept.

Tevens zullen de heren Ron Brummans en Kees Brandsma, beide partner van het consultancy bedrijf ACS, hun ervaringen delen met het voorbereiden van commissarissen en bestuurders op de geschiktheidstoetsing van DNB. Zij zullen enkele levendige voorbeelden en realistische dilemma’s aan u voorleggen, die ook op Compliance Professionals en de daarbij passende competenties, van toepassing zijn.

De ledenbijeenkomst is op 30 maart en vangt aan om 16:00 uur aan in de Zilveren Toren te Amsterdam. De bijeenkomst wordt rond 18:00 afgesloten, waarna gelegenheid bestaat om onder het genot van een borrel na te praten.

Op 30 maart zal voorafgaande aan de ledenbijenkomst om 15:30 uur de jaarlijkse VCO Algemene Ledenvergadering plaatsvinden. Daarin staat het VCO Jaarverslag 2015 en het Budget voor 2016 geagendeerd. Beide documenten zullen uiterlijk 20 maart op de website van de VCO worden gepubliceerd. Bij inschrijving kunt u aangeven of u ook bij de ALV aanwezig zult zijn.