Gebruikersnaam/wachtwoord vergeten?  
Image is not available
Slider
Slider
Image is not available
Slider
Slider

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 13999 niet laden

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 14059 niet laden

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 14090 niet laden

Training: De Compliance Officer als Relatiemanager 28 juni 2016

Van 28 juni 2016 14:30 tot 17:30


NB: kun je de button "Deelnemen" niet zien, dan is het maximale aantal deelnemers bereikt.
Je kunt je dan door middel van de link onderaan opgeven voor de wachtlijst of  je belangstelling kenbaar  maken voor een mogelijke extra workshop


Training: De Compliance Officer als Relatiemanager

De VCO heeft Carl-Eric Rasch en Alexander de Mol van Otterlo, compliance professionals met een enorme staat van dienst, bereid gevonden om een naar onze mening buitengewoon interessante training te geven! Rasch & De Mol van Otterloo Compliance Training en Advies heeft speciaal voor de minder ervaren leden (geschikt voor leden tot 3 jaar compliance ervaring) een korte workshop ontwikkeld waarin er kennis wordt gemaakt met deze training.
Ook hier is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus schrijf je snel in.

Hoewel niemand meer zal twijfelen over de noodzaak van de Compliancefunctie, is het in de realiteit vaak lastig om compliance gerelateerde onderwerpen over het voetlicht te brengen en acceptatie te krijgen van het management. Er wordt van de compliance professional niet alleen verwacht dat hij inhoudelijk goed op de hoogte is van wet- en regelgeving en weet wat ‘de business’ doet. Ook moet hij oog hebben voor de verschillende belangen in de organisatie en verbindingen kunnen leggen tussen de commerciële doestellingen en wettelijke en morele vereisten en verwachtingen. Daarnaast moet hij in staat zijn op te treden als relatiemanager, waarbij hij niet alleen de boodschap duidelijk moet overbrengen, maar ook de andere partij moet kunnen overtuigen van nut en noodzaak.

Voor een ervaren Compliance Officer is dit waarschijnlijk dagelijkse praktijk, voor de meer startende Compliance Officers (2-3 jaar ervaring) is dit vaak lastiger. Rasch & De Mol van Otterloo Compliance Training en Advies heeft een opleiding ontwikkeld die Compliance Officers de gelegenheid geeft om situaties te oefenen waarbij kennis gemaakt wordt met eigen gedragsvoorkeuren. Deelnemers leren in het kader van relatiemanagement bepaalde gedragsvoorkeuren in te zetten. Aan de hand van compliance casuïstiek zullen de trainers door middel van rollenspellen de deelnemers leren op welke wijze zij nu acteren en waar zij kunnen verbeteren.

Deelnemers krijgen daarbij gelegenheid om gesprekstechnieken, presentatievaardigheden en feedback geven in de praktijk te oefenen aangaande:

- Imago en rol van de Compliance Officer
- Geschenken en uitnodigingen
- “Klant Belang Centraal” (KBC) stellen
- Compliance monitoring
- Customer Due Diligence (CDD)
- Koersgevoelige informatie & Information Barriers

Je leest meer over Rasch & De Mol van Otterloo Compliance Training en Advies op www.raschendemol.nl

Klik hier om u op te geven voor de wachtlijst    (log eerst in!)