Gebruikersnaam/wachtwoord vergeten?  
Image is not available
Slider
Slider
Image is not available
Slider
Slider

VCO Kennistafel Privacy & Data Protectie 6 juli 2016

Van 06 juli 2016 17:00 tot 19:00

Graag nodigen wij geïnteresseerde leden uit om deel te nemen aan de eerste VCO Kennistafel Privacy & Data Protectie op woensdag 6 juli 2016 te Amsterdam.
Eerder dit jaar is reeds succesvol de VCO Kennistafel Beroepscompetenties gestart. Bij de leden blijkt ook een behoefte te leven om een Kennistafel te starten voor het onderwerp Privacy & Dataprotectie.

Opzet Kennistafel
Een Kennistafel is een door de VCO gefaciliteerd overleg, waarin leden op een informele wijze en binnen een relatief kleine kring, elkaar ontmoeten om zich samen te verdiepen in een actueel compliance onderwerp. Men leert van elkaar en daarnaast is het een goede gelegenheid om je netwerk uit te breiden.

Het is de bedoeling om op regelmatig basis de Kennistafel Privacy & Data Protectie te laten plaatsvinden. Een van onze leden, Brenda Oenema, is bereid als tafelvoorzitter te fungeren. De agenda van de Kennistafel wordt door de aanwezigen zelf bepaald.

De eerste bijeenkomst dient om kennis met elkaar te maken, doelstellingen en verwachtingen af te stemmen en te bepalen wat de agenda over 2016 wordt van de Kennistafel (mogelijk wordt afgesproken om een visie of ander bruikbaar document te produceren en dit eventueel te publiceren).

De Kennistafel Privacy & Dataprotectie sluit goed aan op de VCO ledenbijeenkomst op 29 juni 2016 over Privacy, waarin de heer prof. Zwenne de Europese Verordening Gegevensbescherming bespreekt.
Voor deze sessie bent u reeds eerder in juni uitgenodigd via een e-mail van de VCO.

Plaats en tijd
De aanvang van de eerste Kennistafel is om 17:00 uur op 6 juli 2016 in de Zilveren Toren te Amsterdam (Stationsplein 51, Amsterdam, nabij CS). Voor broodjes en soep wordt gezorgd. Rond 19:00 uur zal de sessie worden gesloten.

Heeft u overigens nog suggesties voor Kennistafels voor andere onderwerpen dan kunt u die melden bij: secretariaat@vco.nl