Gebruikersnaam/wachtwoord vergeten?  
Image is not available
Slider
Slider
Image is not available
Slider
Slider

Kennis maken met Kennistafels op het VCO Compliance Symposium kennistafel 450Een impressie van een vergadering van de Kennistafel Gedrag & Cultuur.

In 2016 is de VCO gestart met Kennistafels. Kennistafels bieden een platform waarin leden met elkaar practische handvatten en kennis ontwikkelen rond actuele compliancethema’s. Momenteel zijn er 4 Kennistafels actief: Privacy, Gedrag & Cultuur, Beroepscompetentieprofiel en Financieel Economische Criminaliteit. En wordt er onderzocht of er belangstelling is voor een Kennistafel Reg Tech & Digitale Transformatie. 

Op het VCO Compliance Symposium op 28 september 2017 kun je met de leden van de Kennistafels van gedachten wisselen over hun werkwijze en resultaten. De kracht is niet alleen het bouwen aan de compliance standaarden van morgen, juist het proces er naartoe blijkt voor de deelnemers waardevol en toepasbaar in hun dagelijkse werk. Je leert van de ervaringen van vele vakgenoten in verschillende organisaties.

Heb je belangstelling voor een van de Kennistafels en wil je actief bijdragen aan de compliance thema’s van vandaag en morgen, neem dan via de VCO site contact op met Carolien Merkens of Marlene Jans (Gedrag & Cultuur), Han Zevenhuizen (Beroepscompetentieprofiel), Brenda Oenema (Privacy) of Geert Vermeulen (Financieel Economische Criminaliteit). Voor de Tech Tafel in onderzoek zijn de aanspreekpunten Stefanie Berends-Van Zoest en Ton Maasland. Of spreek je collega VCO leden die deelnemen aan een Kennistafel aan op 28 september in Utrecht.