Gebruikersnaam/wachtwoord vergeten?  
Image is not available
Slider
Image is not available
Slider
Image is not available
Slider

VCO Compliance Symposium 28 september 2017robin 360

De Vereniging van Compliance Professionals (VCO) – de beroepsvereniging die kennisuitwisseling tussen compliance professionals bevordert en het onderlinge compliancenetwerk versterkt – organiseert op 28 september a.s. haar jaarlijkse kennisdag onder een nieuwe naam: het VCO Compliance Symposium. Het symposium is zowel bedoeld voor leden als voor niet-leden.

Het subthema van het symposium is ‘From old school to new school’, wat duidt op een veranderende strategische benadering door de VCO. Tijdens deze dag zullen verschillende vooraanstaande sprekers vanuit het toezicht, de VCO en de praktijk de deelnemers bijpraten over de huidige en toekomstige ontwikkelingen binnen het compliancevakgebied. Hierbij speelt de praktische toepasbaarheid een grote rol.

Voor de organisatie van het symposium is de VCO dit jaar een samenwerking aangegaan met het Nederlands Compliance Instituut (NCI). De oude naam, Compliance Professionaldag, blijft bij de vorige samenwerkingspartner. “De VCO vernieuwd. Daarbij hoort ook een andere invulling van de Compliance Professionaldag.

De VCO heeft na rijp beraad gekozen voor NCI, al jaren een gevestigde naam op het gebied van kennisoverdracht. Onder de nieuwe naam VCO Compliance Symposium wordt een nog actiever programma aangeboden. Wij kijken uit naar deze samenwerking” Robin van Essen - bestuurslid VCO